Aktualno

NOVO IZDANJE CROATIA HOT SPOTS MAGAZINA Saznajte koja su najatraktivnija mjesta u Hrvatskoj za izlete i putovanja ovog proljeća!

Pročitajte ONLINE u novom izdanju Croatia Hot Spots magazina!

Iako vjerojatno mislite da nema mjesta na koje Vas već nismo odveli, ovoga puta iznova otkrivamo one najatraktivnije! Našim zimsko – proljetnim izdanjem predstavljamo održive destinacije s naglaskom na hrvatsku obalu i dalmatinsko zaleđe.

Kada je prije više od dva desetljeća Istra kao prva turistička regija u Hrvatskoj krenula usmjeravati razvoj turizma prema suglasju sa ekološkom ravnotežom i prirodnim normama u prostoru, malo tko je tada uopće spominjao održivi razvoj kao koncept i smjer budućnosti turizma.

Pored distribucije u uredima turističkih zajednica u Dalmacija, od zime 2021. magazin je moguće uzesti i u uredima turističkih zajednica u Istri.

Godinama kasnije, taj dugogodišnji trud i upornost turističkih vizionara Istre daje svoje vrijedne rezultate, pa je Istra i ove turbulentne godine turistički prvak Mediterana i Hrvatske, te predvodnik održivog turizma u Hrvatskoj.

Iako je Dubrovačko-neretvanska županija svjetski turistički biser ponajviše radi svoje kulturne i povijesne baštine, toj atraktivnoj lepezi ljepota i sadržaja na obali, u zaleđu i na otocima sve intenzivnije se pridružuje ponuda aktivnog turizma na otvorenom koji je turistički trend u stalnom porastu. Ukoliko tragate za novim, zanimljivim i autentičnim iskustvima preporučamo avanturu na dva kotača – krenite Cikloturističkim rutama Dubrovačko – neretvanske županije!

PROLISTAJTE IZDANJE ONLINE


Splitsko – dalmatinska županija predstavila je NOVI turistički proizvod – 52 tematske staze u dužini od ukupno 327 kilometara. Prekrasan spoj mora i planina, osunčanih otoka i pitome Zagore ispunit će vaše srce!

Predstavljamo i naš najprepoznatljiviji turistički brend – Dubrovnik, koji jednako inspirira u sva godišnja doma, te se ugradio se u nacionalni identitet kao nešto o čemu se uvijek govori u superlativima.  U ovom zimsko proljetnom izdanju predstavljamo i najbolje od ruralnog turizma, u kojem gosti sve više traže autohtona mjesta, autohtone običaje i  izravan kontakt sa domicilnim stanovništvom.

Dalmatinska Zagora i Šibensko kninska županija pozivaju vas na nezaboravni doživljaj iskonskog života dalmatinskog zaleđa i okrjepu u brojnim autohtonim konobama.

Vodimo vas i na otok Pašman, gdje mještani njeguju svoju tradiciju i crpe inspiraciju iz prirode i tradicijskih sadržaja.



Outdoor aktivnosti otoka Paga – biciklizam, penjanje, trail i kajak, smještene u jedinstveno okruženje paške prirode prepoznatljiv je hrvatski Oudoor brend.



A ukoliko ste netko tko od turizma živi, nek Vam novi broj posluži kao inspiracija – možda ste vi autor nekog novog turističkog proizvoda kojeg ćemo oduševljeno predstaviti na našim stranicama!


Foto: arhiv turističkih zajednica